Álvaro Cancela Cilleruelo, Pseudo-Sisbertus Toletanus, Opera omnia, Exhortatio poenitendi, Lamentum poenitentiae, Oratio pro correptione uitae, Corpus Christianorum Continuatio Mediaevalis, vol. 307, Turhout: Brepols, 2022, 512 pp. ISBN: 978-2-503 - Estévez Sola, Juan A. (Revista de Estudios Latinos, 2023)
Álvaro Cancela Cilleruelo, Pseudo-Sisbertus Toletanus, Opera omnia, Exhortatio poenitendi, Lamentum poenitentiae, Oratio pro correptione uitae, Corpus Christianorum Continuatio Mediaevalis, vol. 307, Turhout: Brepols, 2022, 512 pp. ISBN: 978-2-503-59247-3.