M.ª Antònia Fornés Pallicer (ed.) Paleògrafs i editors: mètodes, objectius i experiències, Barcelona 2019 (Antoni Biosca i Bas) - Biosca i Bas, Antoni (Revista de Estudios Latinos, 2020)
M.ª Antònia Fornés Pallicer (ed.) Paleògrafs i editors: mètodes, objectius i experiències, Barcelona, Edicions de la Universitat de Barcelona, 2019. 84 pp. ISBN: 978-84- 9168-353-7.