Garcia Sempere, Marinela; Mas i Miralles, Antoni, y Perujo Melgar, Joan M. (eds.) (2022 y 2023), Flos sanctorum o Vides dels sants pares. Legenda aurea en català, vols. I-1 y I-2 (2022); II-1 (2023). Barcelona: Publicacions de l’Abadia de Montserrat. ISBN obra completa: 978-84-9191-216-3 - Crosas, Francisco (Revista de Literatura Medieval, 2024)
Reseña a Garcia Sempere, Marinela; Mas i Miralles, Antoni, y Perujo Melgar, Joan M. (eds.) (2022 y 2023), Flos sanctorum o Vides dels sants pares. Legenda aurea en català, vols. I-1 y I-2 (2022); II-1 (2023). Barcelona: Publicacions de l’Abadia de Montserrat.