Pere Sala López y Jordi Nadal Oller: La contribució catalana al desenvolupament de la indústria surera portuguesa. Barcelona, Generalitat de Catalunya, 2010, 295 págs. - Parejo Moruno, Francisco Manuel (Investigaciones de Historia Económica, 2019)
Sin resumen